Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 10 Votes - 3.9 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal Gear Solid: Peace Walker
10-28-2013, 01:56 PM
Post: #286
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Anybody get the black box?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-31-2013, 05:02 PM
Post: #287
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
If you mean the sun as a black box then use buffered rendering.....it should be alright then.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2013, 04:22 AM
Post: #288
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Is anyone able to run this game successfully on Android in any versions since 0.8.1? I can't complete levels. The game freezes every time at the end of levels.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2013, 01:26 PM
Post: #289
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
I want to know this too..^
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2013, 11:58 AM
Post: #290
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
How's the bug with PW battle?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-06-2013, 04:33 PM
Post: #291
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
(11-04-2013 11:58 AM)SteelSerpent Wrote:  How's the bug with PW battle?

Still nothing....it hasn't been fixed even at JPCSP!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-18-2013, 05:52 PM
Post: #292
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Hi. I'm having a bit of a trouble with the texts/subtitles in Metal Gear Solid: Peace Walker. It only fixes itself whenever I save then load (I'm talking about save states). I hope somebody can help me. And here are the screenshots. BTW, my specs are:

Processor: AMD Turion Neo [email protected] dual processor L625 1.6ghz
RAM: 4gb
GPU: ATI Mobility Radeon HD 3410 1.7gb
OS: Windows XP 32-bit service pack 2


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2013, 09:39 AM
Post: #293
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
^
^
^
anyone????
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2013, 01:12 PM (This post was last modified: 11-19-2013 01:14 PM by Antonio1994.)
Post: #294
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
(11-18-2013 05:52 PM)chubiby Wrote:  Hi. I'm having a bit of a trouble with the texts/subtitles in Metal Gear Solid: Peace Walker. It only fixes itself whenever I save then load (I'm talking about save states). I hope somebody can help me. And here are the screenshots. BTW, my specs are:

Processor: AMD Turion Neo [email protected] dual processor L625 1.6ghz
RAM: 4gb
GPU: ATI Mobility Radeon HD 3410 1.7gb
OS: Windows XP 32-bit service pack 2

I think its yours graphics drivers....try updating the drivers. Or try to change the rendering- non-buffered, buffered, etc.
Or try to post it here: https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues

But I'm playing the game normally without any visual bugs like you've got.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2013, 05:31 AM (This post was last modified: 11-20-2013 05:31 AM by chubiby.)
Post: #295
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
(11-19-2013 01:12 PM)Antonio1994 Wrote:  
(11-18-2013 05:52 PM)chubiby Wrote:  Hi. I'm having a bit of a trouble with the texts/subtitles in Metal Gear Solid: Peace Walker. It only fixes itself whenever I save then load (I'm talking about save states). I hope somebody can help me. And here are the screenshots. BTW, my specs are:

Processor: AMD Turion Neo [email protected] dual processor L625 1.6ghz
RAM: 4gb
GPU: ATI Mobility Radeon HD 3410 1.7gb
OS: Windows XP 32-bit service pack 2

I think its yours graphics drivers....try updating the drivers. Or try to change the rendering- non-buffered, buffered, etc.
Or try to post it here: https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues

But I'm playing the game normally without any visual bugs like you've got.

thanks. I already updated my graphics drivers and that seems to be the solution. Smile thanks again. Though, I have a bit of a problem again and I don't think it's the graphics this time. I'm at the msf base for the first time and after a few seconds, the emulator hangs/stops/pauses. I tried stopping the emulation but nothing happens. But, when I click stop, pause then run, it goes back to the ui of the emulator, just like when you stop the emulation on other games. So it seems to me that a part of the emulator stops working. Dunno if you got the scenario of what I just said but, if you do and if you know the solution to that, please help. I'd really really appreciate the help. I'll also post this on github just like what you said above.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2013, 05:16 PM
Post: #296
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Hm....this could be a bad ISO...try to transfer your game to the pc again....it neever happened to me, but I'll try the latest version just in case.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-24-2013, 10:52 AM
Post: #297
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
any save state after the loading screen pls ??? can't pass it even with jit off (android)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-26-2013, 05:35 PM
Post: #298
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Has anyone tryed multiplayer since the crew managed to get the adhoc working? Since I dont own 64bit windovs I cant test it....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2013, 09:21 PM
Post: #299
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Has anyone tryed the latest build? I cant start any mission, I load my saved game and when the mission is going to start I get only a black screen with background music in the mission select menu...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2013, 11:45 PM (This post was last modified: 12-04-2013 03:22 AM by TheDax.)
Post: #300
RE: Metal Gear Solid Peace Walker
Antonio: It's been broken on Windows since the adhoc merge.

The last working build for this game for Windows is v0.9.5-683-g0a133cf (x86, x64). As for Android, I have no clue, it's been broken for months due to an ARM JIT issue.

Also, if you want to use this game on newer git builds, it requires you to connect to a Pro Online server (even a local host one), or it'll crash. Not really a workaround, but there's no other option right now, except this, or to use an old build. It's an unfortunate side-effect of the Pro Online merge (why was it merged without testing? Undecided).

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: