Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 4 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeanne d'Arc
02-19-2014, 05:43 PM
Post: #136
RE: Jeanne d'Arc
Yeah for windows(asus t100) this game seems to run almost flawlessly so far. On android, it's a little slow still.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 03:58 AM
Post: #137
RE: Jeanne d'Arc
(02-19-2014 05:15 AM)TheDax Wrote:  There's no other workaround currently.

So, this is the question: will tou add any workaround in future?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 05:48 AM
Post: #138
RE: Jeanne d'Arc
I think it's still hanging. I haven't gotten around to getting from that save to the cutscene, if someone gives me a save right at the end of the battle I'll probably get around to it sooner.

As far as the depth buffer GLES3/OpenGL 3.3, it's possible to do it other ways, but they may cause other bugs or hurt performance a lot, but yes it's possible there may be a different/better workaround.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 01:31 PM
Post: #139
RE: Jeanne d'Arc
Where is it hanging for you? I've gotten through like 5 battles so far.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 03:07 PM
Post: #140
RE: Jeanne d'Arc
If you look earlier in the topic, there's a certain scene, where you're introduced to combining things, where it hangs. It's skippable, though.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 10:38 PM
Post: #141
RE: Jeanne d'Arc
Bug: Sound speed varies even though emulation runs at 100%. At certain times (like when highlighting an enemies movement range) the game changes the max frame-rate from 40/40 to 30/30, but I assume that's normal. The emulation is still running at 100% speed with resources to spare but the sound speed becomes incorrect, it only plays at 100% while the game is running at 40/40 and seems to slow down when it changes to to 30/30 almost as if its tied to the frame-rate but thinks the emulation was running at 30/40 (less then 100% speed). Hope you can look into that as it makes the sound pretty awful because the speed changes frequently during battles in this game. Also I notice even the tiniest spike in frame-rate up/down causes unavoidable sound crackling but I guess that's a more general issue, is there any way to make it less sensitive to that?.

Tested on 0.9.7.2
Windows 7 64 Bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 02:18 AM (This post was last modified: 02-21-2014 02:21 AM by pondhop.)
Post: #142
Jeanne D'Arc problem please help
When I start the game and start playing, I can only see the background, I have tried to play with the settings, and am able to get the people to appear, but then the background disappears (by changing the rendering mode) I have tried other settings but cant seem to get anything to work....

someone please help, I'm sure this is a quick fix....

p.s sorry if this is the wrong section, I'm new to the site.

heres a link to the screenshots
http://www.flickr.com/photos/[email protected]/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 02:30 AM (This post was last modified: 02-21-2014 02:32 AM by solarmystic.)
Post: #143
RE: Jeanne D'Arc problem please help
We need more details:-

1. What's your hardware specs/the device you're running PPSSPP on?

The game's missing characters issue was fixed in the latest builds (0.9.7+) but it requires hardware capable of a certain OpenGL/ES level to work.

2. What version of the emulator are you using?

3. What OS are you using?

Next time around post the issue in the game's own specific thread, you'll get more responses there:-
http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=1237

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 02:36 AM
Post: #144
RE: Jeanne D'Arc problem please help
(02-21-2014 02:30 AM)solarmystic Wrote:  We need more details:-

1. What's your hardware specs/the device you're running PPSSPP on?

The game's missing characters issue was fixed in the latest builds (0.9.7+) but it requires hardware capable of a certain OpenGL/ES level to work.

2. What version of the emulator are you using?

3. What OS are you using?

Next time around post the issue in the game's own specific thread, you'll get more responses there:-
http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=1237

windows 7, PPSSPP 0.9.6.2, 32 bit, 3G RAM... need anything else?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 02:50 AM (This post was last modified: 02-21-2014 02:56 AM by solarmystic.)
Post: #145
RE: Jeanne D'Arc problem please help
(02-21-2014 02:36 AM)pondhop Wrote:  windows 7, PPSSPP 0.9.6.2, 32 bit, 3G RAM... need anything else?

We're still missing the most important bits of all, your CPU and GPU.

In the emulator, head to Settings --> System --> Developer Tools --> System Information, take a screenshot of that section, and post in your next reply please.

Thanks for your cooperation.

EDIT:- i just noticed you're using an older build of PPSSPP. 0.9.6.2 doesn't have the fix for the issue, 0.9.7 does. Please update to the latest build here, and report back. Also, don't forget to install these Visual Studio 2013 redistributables from Microsoft which are required for all 0.9.7+ builds.

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 04:36 AM
Post: #146
RE: Jeanne D'Arc problem please help
(02-21-2014 02:50 AM)solarmystic Wrote:  
(02-21-2014 02:36 AM)pondhop Wrote:  windows 7, PPSSPP 0.9.6.2, 32 bit, 3G RAM... need anything else?

We're still missing the most important bits of all, your CPU and GPU.

In the emulator, head to Settings --> System --> Developer Tools --> System Information, take a screenshot of that section, and post in your next reply please.

Thanks for your cooperation.

EDIT:- i just noticed you're using an older build of PPSSPP. 0.9.6.2 doesn't have the fix for the issue, 0.9.7 does. Please update to the latest build here, and report back. Also, don't forget to install these Visual Studio 2013 redistributables from Microsoft which are required for all 0.9.7+ builds.

OK so, I tried downloading that final link from orphis already but it didnt work, I downloaded that visual thing you linked, tried downloading the orphis again, (me expecting it not to work again) but it worked! I can see both the people AND bachground, it ALSO runs WAYYYYYY faster, thanks a lot dude... also if you still wanna see my specs, I took a screenshot and uploaded it to the same link as before

again, thanks Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 05:10 AM
Post: #147
RE: Jeanne D'Arc problem please help
(02-21-2014 04:36 AM)pondhop Wrote:  OK so, I tried downloading that final link from orphis already but it didnt work, I downloaded that visual thing you linked, tried downloading the orphis again, (me expecting it not to work again) but it worked! I can see both the people AND bachground, it ALSO runs WAYYYYYY faster, thanks a lot dude... also if you still wanna see my specs, I took a screenshot and uploaded it to the same link as before

again, thanks Smile

Glad to have helped. Your specs shouldn't be an issue, and it looks like your drivers are good enough for that card. Not too old but not the latest either, which is perfect for older ATI cards like yours.

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 09:01 AM
Post: #148
RE: Jeanne d'Arc
Merged.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2014, 11:56 PM
Post: #149
Jeanne D'Arc Problem
OK, so Ive downloaded the latest version and visual c++, finally got the characters visible and the game running smooth, but as soon as I get into the first little mission, as soon as I hit X to perform my first action, the emulator stops working, its completely fine untill I hit X on my character to do my first action...

Do I need to do something? What am I doing wrong?

here is a printscreen of when I first hit X, my system info is also there if needed
http://www.flickr.com/photos/[email protected]/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-22-2014, 12:04 AM (This post was last modified: 02-22-2014 12:04 AM by TheDax.)
Post: #150
RE: Jeanne d'Arc
Merged. Please post in the game's topic in the future. Smile

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: