forums.PPSSPP.org
Knights In The Nightmare - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Knights In The Nightmare (/showthread.php?tid=265)



Knights In The Nightmare - cloud1250000 - 11-28-2012 10:18 PM

completely playable with good speed ^^

(tested on pre-v0.4)


RE: [PC][V0.4] Knights In The Nightmare - batsman - 01-05-2013 02:27 PM

I tested it on my xperia play, but it freezes shortly after going in game
Pressing the home button on my phone results in graphic glitches in the phone menu, screenshit below

It does have sound, but also glitched
And slow on android ofcourse, but i dont expect playable speed till 0.6


Knights in the Nightmare - Ryano33 - 01-12-2013 04:08 PM

Version: 0.5
Device: HTC One S
File Type: ISO

The game loads and I can get through the menu, but once it is in game everything goes black or freezes with a weird graphic glitch.

I saw that someone said this was playable on PC...but its not on Android.


RE: Android - Knights in the Nightmare - KronoX - 01-27-2013 02:20 PM

In 0.5 this game worked great albeit a little slow
A few commits later ( 5 - 8) it stopped working after showing game logos
in 0.6 the issue persist

Notable differences between when the game worked and now is that loading bars didn't had any color to them, also and obviously the debuger didn't froze up. I'm gonna try and test which rev and change caused this and then will update this post

All test using a GT-I9300 international version Quad exynos at 1600mhZ / Mali400 CPU


RE: [PC][V0.4] Knights In The Nightmare - Rizabr - 01-28-2013 03:35 AM

What emulator configuration? Here the screen goes black before the title screen. Emulator version 0.6 and Windows.


RE: [PC][V0.4] Knights In The Nightmare - Lupac - 02-02-2013 12:53 AM

I would like to know more on how you got this to be playable, I have the same result as Rizabr. Please add settings for windows


RE: [PC][V0.4] Knights In The Nightmare - EvilKingStan - 02-02-2013 01:04 AM

The black screen is only temporary. You just have to wait through it. (Which can sometimes take a while.) Other than that it starts fine, at least on android anyways.


RE: [PC][V0.4] Knights In The Nightmare - Winzent - 03-11-2013 11:08 PM

Playing on an android, nice speed ok sound. No longer have a problem with flickering screen that i hade with the previous version but as of 0.7 there are double sprites in game.


RE: Knights In The Nightmare - TypeMoon - 04-06-2013 04:25 AM

because ppsspp tends to not playing opening cutscenes, you can get out of the blackscreen but pressing x, which is basically how you would get out of the cutscene if it worked


RE: Knights In The Nightmare - ThaSwapMeetPimp - 04-12-2013 05:07 AM

0.7.4 for BB Playbook has fixed the text doubling issue from the previous release


RE: Knights In The Nightmare - sfageas - 04-17-2013 11:21 AM

Merged


RE: Knights In The Nightmare - MrSmiley - 04-22-2013 07:40 PM

I'm having a problem with frequent freezes when a turn ends. And when I check the log console, there're those unending strings of errors.
Here's a screen: http://i1283.photobucket.com/albums/a556/smiley23451/This_zps610854cc.jpg
Also, can ppsspp recognise Yggdra Union save files?


RE: Knights In The Nightmare - saiou - 05-11-2013 03:53 PM

As MrSmiley says I'm having a problem with frequent freezes when a turn ends as well. I would really appreciate any advice or way to fix this .


RE: Knights In The Nightmare - Arcitens - 11-28-2013 02:20 PM

No sound on Linux for this.

EDIT: Sorry, it actually looks like sound is completely hosed on Linux after upgrading to latest kernel... So, not specific to this game.


RE: Knights In The Nightmare - sixbynine - 12-16-2014 02:56 PM

On the latest version (PC), the screen flickers from time to time. It's driving me dizzy right off the bat.