forums.PPSSPP.org
Macro for Patapon 3???? - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: General Discussion and Announcements (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Macro for Patapon 3???? (/showthread.php?tid=24361)



Macro for Patapon 3???? - Rubberninja237 - 05-27-2018 07:16 PM

I'm trying to program a macro to auto attack, auto walk, all that jazz, but for some reason it can't input to PPSSPP. I'm using Pulover's Macro Creator v5, and it works for windows programs like notepad but it won't input to PPSSPP. Can anyone help me out here?


RE: Macro for Patapon 3???? - qwer4321 - 05-29-2018 08:04 AM

Timings?
Did this macro creator can somehow adjust starting time of macro command - depending on ingame sounds/screen flashes?

May be you should try longer sequences of pata-pata-pata-pon-.-.-.-.-pata-pata-pata-pon-.-.-.-.- (maybe game will adjust rhythm for your input)

PS: I'm still at Patapon1 - too lazy to cheatengine lot of kaching.


RE: Macro for Patapon 3???? - Rubberninja237 - 05-31-2018 02:31 PM

(05-29-2018 08:04 AM)qwer4321 Wrote:  Timings?
Did this macro creator can somehow adjust starting time of macro command - depending on ingame sounds/screen flashes?

May be you should try longer sequences of pata-pata-pata-pon-.-.-.-.-pata-pata-pata-pon-.-.-.-.- (maybe game will adjust rhythm for your input)

PS: I'm still at Patapon1 - too lazy to cheatengine lot of kaching.

I'm pretty sure that the timing isn't an issue in terms of the game affecting it, because it's programmed to just give raw input rather than to a specific window(I've tried both ways and neither worked)


RE: Macro for Patapon 3???? - qwer4321 - 06-03-2018 12:29 PM

Again - start of macro timing?


RE: Macro for Patapon 3???? - Rubberninja237 - 06-21-2018 04:31 PM

The timing of the macro isn't an issue, because the timing is perfect when using any other program. I don't know what's wrong with it, but if anyone could gimme a download link for one that works that'd be great.


RE: Macro for Patapon 3???? - ZeroX4 - 06-22-2018 08:12 AM

did u try autohotkey? https://autohotkey.com/download/

u can set it up to activate combo/sequence or string of keys with 1 key

but its like manual activation so idk if that helps u