forums.PPSSPP.org
Tony Hawk's Underground 2 Remix - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: In-game (/forumdisplay.php?fid=15)
+---- Thread: Tony Hawk's Underground 2 Remix (/showthread.php?tid=1475)

Pages: 1 2 3 4 5


Tony Hawk's Underground 2 Remix - CyberMan - 03-10-2013 03:24 PM

Title: Tony Hawk's Underground 2 Remix
Genre: Skateboard
Region: US
Format: CSO
Game ID: ULUS10014
Version: 0.6-1069-g03e8ee3
OS: Windows 8 x64
Compatability:Intro
Notes: there's only first title screen shown, see logs.
Logs: link to mediafire (file's pretty big): http://www.mediafire.com/?etcvln6y4sd47t4


RE: [Windows] Tony Hawk's Underground 2 Remix - [Unknown] - 03-17-2013 05:31 AM

Seems like it's getting farther than before:
https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/758

This is interesting:
Unable to open raw sector: /sce_lbn0x60CEA_size0x260280, sector 00060cea, max 0004b69b

Question - does this game work fine in JPCSP with the same iso?

Also a lot of these:
Bogus framebuffer address: 09580a40

It might help to have a more recent log. If it starts hitting a lot of bad memory addresses, you can just close it (which is what made the log so large.)

-[Unknown]


RE: [Windows] Tony Hawk's Underground 2 Remix - Henrik - 03-17-2013 09:23 AM

Bogus framebuffer shouldn't happen anymore at least, as it turns out to be fine for a game to display some regular RAM if it feels like it.


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Breezy058 - 05-15-2013 09:57 PM

I need this game!


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - NoExisteLink - 05-26-2013 12:44 PM

Please fix this game. Big Grin


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Combone - 06-05-2013 10:28 PM

Intro Video Works (Rev. 1140) Smile

[Image: thu2rvideosppsspp.png]


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - riki2cool - 06-24-2013 09:16 AM

Can anyone on Update 0.8 test this?


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Wombat - 06-27-2013 04:20 AM

I'm on 0.8.1-41-ge440fa6. 64-bit on Windows.

It gets just past the intro video, starts loading for a second, then goes straight to black screen. The debug console keeps updating every second in red with:

"idle0 E[G3D]: GPUCommon.cpp:614 Signal without wait. signal/end: *a counter*"

Then every few seconds with:
"user_main E[G3D]: GPUCommon.cpp:614 Signal without wait. signal/end: *a counter*"

Sound is working fine though - goes ingame, just with no image whatsoever. Not a developer, but sounds like a dodgy semaphore handler? Hmmm.


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Wombat - 07-30-2013 10:10 AM

Goes ingame, properly, on the latest revision v0.8.1-997!

Videos have stopped functioning, but graphics render - however, missing textures are prevalent, see pictures attached.

Also crashes randomly. But it's a massive step up, very well done to the dev team Smile

[attachment=6701][attachment=6702][attachment=6703]


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - GuilhermeGS2 - 07-30-2013 12:58 PM

moved


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Wombat - 08-03-2013 06:28 AM

I have a log file if it helps:

http://pastebin.com/jV01eYNx

Vertex Buffer Overflow?


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - fleetwood - 08-09-2013 02:01 AM

(07-30-2013 10:10 AM)Wombat Wrote:  Goes ingame, properly, on the latest revision v0.8.1-997!

Videos have stopped functioning, but graphics render - however, missing textures are prevalent, see pictures attached.

Also crashes randomly. But it's a massive step up, very well done to the dev team Smile

Same here. I can get it to the first stage, but I go down the slope and the program terminates. I can't wait until this game works.


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Wombat - 08-12-2013 10:57 AM

Slightly better progress in revision v0.8.1-1275-g64e3fd7!

Intro movies no longer hang, and crashes are somewhat less frequent. However, they still happen:

Code:
51:53:794 user_main    I[HLE]: HLE\sceKernelThread.cpp:1943 331=sceKernelCreateThread(name=stream thread, entry=088fcf24, prio=11, stacksize=32768)
51:53:794 user_main    I[HLE]: HLE\sceKernelThread.cpp:1986 sceKernelStartThread(thread=331, argSize=4, argPtr=09fbf370)
51:53:816 stream threa I[HLE]: HLE\sceAtrac.cpp:1201 0=sceAtracSetDataAndGetID(08a909c0, 00020000)
51:53:816 stream threa W[HLE]: HLE\sceAtrac.cpp:1120 This is an atrac3+ stereo audio
52:12:735 user_main    I[HLE]: HLE\sceIo.cpp:706 stdout: vert buf overflow! (+899073.8k = 899073.8k)
52:12:735 user_main    E[CPU]: Mips\MIPSInt.cpp:174 BREAK!
52:12:735 user_main    W[MM]: MemmapFunctions.cpp:87 ReadFromHardware: Invalid address 00000004
52:12:735 user_main    I[HLE]: HLE\sceIo.cpp:706 stdout: display list overflow! (+8.8k = 36.2k)
52:12:735 user_main    E[CPU]: Mips\MIPSInt.cpp:174 BREAK!
52:12:735 user_main    E[MM]: MemmapFunctions.cpp:54 Unknown GetPointer 3ea38000 PC 3ea38000 LR 3ea38000

Also, a graphics bug I can pretty much pin down - when the player character is facing north - all graphics render correctly! When the character is facing south (or pretty much in between), lots of textures are missing and are just black!

See this album: http://imgur.com/a/skFzP


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Richylitschy - 08-21-2013 01:37 PM

Update to 0.9:

A big big improvement! Instant video, no stutters, just some textures missing! Sound is also working! I would consider this as playable!

Many thanks!


RE: Tony Hawk's Underground 2 Remix - Superearth958 - 08-21-2013 03:28 PM

(08-21-2013 01:37 PM)Richylitschy Wrote:  Update to 0.9:

A big big improvement! Instant video, no stutters, just some textures missing! Sound is also working! I would consider this as playable!

Many thanks!

I still have the random crashes...
Windows x86 and Android 4.0.4