forums.PPSSPP.org
Crisis Core Final Fantasy VII - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Crisis Core Final Fantasy VII (/showthread.php?tid=1323)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


Crisis core FF7 boots, loops... - KossKnowsKarate - 01-05-2013 04:57 AM

It starts and u get the square screen logo then the off logo and it loops from there.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - cloud1250000 - 01-05-2013 04:58 AM

yes and it's normal, it is not playable in that version Wink


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - KossKnowsKarate - 01-05-2013 05:03 AM

How can I help?


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - cloud1250000 - 01-05-2013 05:06 AM

get the mediaengine branch of ppsspp and compile it, you will actually reach menu at least xD this is the best I got with ppsspp Wink


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Carter07 - 01-05-2013 08:08 AM

(01-05-2013 05:06 AM)cloud1250000 Wrote:  get the mediaengine branch of ppsspp and compile it, you will actually reach menu at least xD this is the best I got with ppsspp Wink

I saw some screens of FF7 in game (using a save), can someone upload the save? Smile


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - jacky400 - 01-05-2013 09:00 AM

Please try this save for FF Crisis Core , it is just right after the video and in the briefing room

http://www.uwants.com/attachment.php?aid=8576877


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Carter07 - 01-05-2013 09:18 AM

(01-05-2013 09:00 AM)jacky400 Wrote:  Please try this save for FF Crisis Core , it is just right after the video and in the briefing room

http://www.uwants.com/attachment.php?aid=8576877

thanks, however I can't reach menu even with mediaengine build (29/12/2012) from EmuCR, maybe the game is broken with latest mediaengine builds?


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - cloud1250000 - 01-05-2013 12:46 PM

Check in the bottom-right corner before you have got your last screenshot


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Carter07 - 01-05-2013 01:33 PM

Thanks, the load option was invisible, I had to move directional buttons.

I have the EUR version so the save posted wasn't working, I created one with jpcsp and now it works!
faster that jpcsp and with better graphics. wow this emu is amazing Big Grin


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - KossKnowsKarate - 01-05-2013 02:52 PM

Holy crap that looks amazing. Can't wait for this emu to get closer to 1.XX lol. Crisis core on my android would be sick.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - lbocil - 01-06-2013 12:20 AM

with this save it might work on mobile too? Same thing happens, square enix logo, then ff logo then back to the first. The thing is I don't know how to use that save file, if its even possible


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - cloud1250000 - 01-06-2013 02:13 AM

you need the lastest build to run ff crisis core now Wink


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - lbocil - 01-06-2013 11:25 AM

(01-06-2013 02:13 AM)cloud1250000 Wrote:  you need the lastest build to run ff crisis core now Wink

aye im running 0.5 on my phone, but i can't seem to find how to load a save game, i can't browse it the same why i do with the iso file obviously so.. Smile


Crisis Core Final Fantasy VII - Merivex - 01-07-2013 02:19 PM

Game : Crisis Core Final Fantasy VII
File Format : CSO
Device : Samsung Galaxy S4
Compatibility : Excellent
PPSSPP Version : v0.9.8


RE: [Android][0.5]Final Fantasy VII Crisis Core - GuilhermeGS2 - 01-07-2013 02:54 PM

Download This APK that I Uploaded: http://www.mediafire.com/?4aqz6864yeqpna9
The Game is playable in this APK